Coverguard

Coverguard "A munkavédelem hazai nagykövete"

Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez: számos zsebbel (pl. szerszámtartó zsebek), megerősített, vízálló varrásokkal, térdvédőkkel és levehető ujjakkal. Szél- és vízálló ruházatok megfelelő védelmet biztosítanak a felhasználó számára a termikus hatások (hideg, meleg, nedvesség, szél, láng, fémkicsapódások stb.) ellen. A rövid időtartamú használatra tervezett öltözékek a gázok, folyékony és légnemű anyagok és szilárd részecskék elleni védelmet biztosítják veszélyes tevékenységek és munkakörnyezet esetén. Ajánljuk a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozók számára valamint takarítás, festés, azbeszt kezelése közben, radioaktív környezetben, kórházakban, gyógyszertárakban, ipari üzemekben. 

Coverguard XPERT Multirisk termékskála optimális védelmet biztosít a felhasználó számára a vegyi (porok, gázok, folyadékok), elektromos, elektrosztatikus és termikus kockázatok ellen. A márka termékeit a nagyfokú kockázattal, veszélyekkel járó környezetben dolgozóknak ajánljuk. 

jólláthatósági öltözékek maximális biztonságot nyújtanak a sötétben. A termékek eső ellen és zord időjárási viszonyok (-5 °C-os hőmérséklet széllel és nedvességgel) közepette is védelmet nyújtanak a felhasználó számára.

Az Europrotection eredetileg franciaországi egyéni munkavédelmi eszközöket forgalmazó társaság. A Coverguard márka, brand tulajdonosa. A magyarországi munkavédelmi lábbelik, munkásbakancsok piacának legfontosabb szereplője. Aki növelni akarja piaci részesedését, annak a Coverguard termékeket, munkacipőket kell megelőznie.
A Coverguard munkavédelmi lábbelik (bakancsok, acélbetétes vagy kompozitos félcipők, szandálok) ismertsége olyan nagy, hogy szinte mindenki ezt másolja, ezt próbálja lekörözni.
A Coverguard az elmúlt évtizedek kiváló eredményei után sem pihen a babérjain új fejlesztései és gyártási technológia modernizálásával őrzi termékei kimagasló minőségét. Coverguard munkásbakancs, munkacipő, munkaszandál, munkapapucs minden lábra van megfelelő megoldás. 

VÁLASZTÉK: