Árazás és szállítási költségek

Árképzés

2010 óta meginduló gazdasági növekedéssel párhuzamosan észlelhető, hogy a kínálati piacot felváltotta egy keresleti piac. Ez azt jelenti, hogy alapanyag és késztermék hiány egyaránt jellemzi a globális, így az európai és a magyar gazdaságot is. Ennek hatásaként felértékelődött az európai gyártókapacitás, ezért tapasztalható, hogy a vásárlók kénytelenek a magasabb árak terhét viselni. További nehézséget okoz a pamut és latex alapanyagok világpiaci áremelkedése.
Ezeken az oldalakon megtalálható termékek fényképei illusztrációk, tartalmazhatnak olyan opciókat, amelyek nem tartozékok, esetlegesen további díj ellenében forgalmazzuk.

Adatminőség

Figyelem! Az áruház termékeire vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, nem tekinthető hibátlan és visszavonhatatlan ajánlatnak.
Áraink tájékoztató jellegűek, az elmúlt évek tapasztalatai alapján 98%-os biztonsággal hibamentesek, de adódnak kellemetlen, feltáratlan hibák, amelyek csak az előzetes egyeztetések során lehet felderíthetőek.

Ezért kérjük, hogy tervezett vásárlás esetén szíveskedjenek telefonon, e-mail-en keresztül a termékek paramétereit, árait, készletezését pontosítani, mivel a tájékoztató jellegből adódóan a tévedésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Szavatosság

Általánosságban minden termékünkre 6+18 hónap szavatosságot biztosítunk, amelyet telephelyünkön lehet érvényesíteni. A be- és kiszállítás költségeit ilyen esetekben a jogszabályok szerint a felhasználót / vásárlót terhelik.
Szavatossági probléma esetén a vitatott termékeket a gyártó illetve importőr/nagykereskedő képviselőivel megtekintjük, a lehetséges javításokat elvégeztetjük, amennyiben ez nem lehetséges úgy a cseréjéről gondoskodunk.

Szállítási díjak

Személyes átvétel díjmentes

A megrendelés tételeit összekészítjük és ennek tényéről sms-ben, vagy emailben értesítjük.

Személyes átvételre Gödöllőn, a Grassalkovich Antal utca 5. szám alatt van lehetőség. Nyitvatartási idő hétköznapokon 8-17, szombaton 8-12 óra között.

Átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával tud fizetni.


A házhoz szállítás költsége két részre bontható: a csomag szállítási költsége ( minimum 1418Ft+áfa/csomag)


GLS futárszolgálattal

A küldemény felvételétől számítva általában 24 órán belül kézbesítenek, első sikertelen próbálkozás után egyeztetett időpontban újra próbálkoznak.
A csomag kézbesítési díja: ha előre utal, akkor csak ennyit kell fizetnie a kiszállításért.


1418,-+áfa= 1800 Ft

MPL kiszállítás + előreutalással fizetés

A megrendelés szerint a termékeket összekészítjük,  majd számlát írunk, amelynek adatait eljuttatjuk Önhöz.  Amint számlánkra megérkezik az átutalt összeg, úgy a fuvart elindítjuk.  Csak a kiszállítás költségét kell megtérítenie, ami legalább 875 Ft.  A szolgáltatás díja a csomag súlya és értéke szerint változik:

Küldemény tömege  Alapdíj nettó   Alapdíj bruttó

 0,1 -   20,0 kg..................1417 Ft............1800 Ft

20,1 - 30,0 kg.................2086 Ft........2650 Ft

Az MPL 1 napos szállítási határidőt és két kézbesítési kísérletet biztosít. Amikor a csomagot átadjuk az MPL-nek, akkor a rendszer automatikusan küld egy email-t és egy sms-t a várható kézbesítési időről, költségekről. Amennyiben az első alkalommal nincs lehetősége a csomag átvételére, úgy kap egy papíralapú értesítést is. Ez alapján Önnek lehetősége van 5-10 napon belül egyeztetni az ügyfélszolgálattal (telefonszám: 06-40-22 33 44) a következő kézbesítés időpontjáról illetve a csomagot át tudja személyesen venni a megjelölt postahivatalban is.

 

MPL futárszolgálat + készpénzes utánvéttel fizetés

A megrendelés szerint a termékeket összekészítjük,
becsomagoljuk, átadjuk az MPL-nek. Ennek a szolgáltatásnak a legkisebb díja 1260 Ft.  A szolgáltatás díja a csomag súlya és értéke szerint változik:

 

Küldemény tömege  Alapdíj nettó   Alapdíj bruttó

 0,1 -   20,0 kg..................1417 Ft............1800 Ft

20,1 - 30,0 kg.................2086 Ft........2650 Ft

Az MPL 1 napos szállítási határidőt és két kézbesítési kísérletet biztosít. Amikor a csomagot átadjuk az MPL-nek, akkor a rendszer automatikusan küld egy email-t és egy sms-t a várható kézbesítési időről, költségekről. Amennyiben az első alkalommal nincs lehetősége a csomag átvételére, úgy Ön kap egy papíralapú értesítést is. Ez alapján Önnek lehetősége van 5 vagy 10 napon belül egyeztetni az ügyfélszolgálattal (telefonszám: 06-40-22 33 44) a következő kézbesítés időpontjáról illetve a csomagot át tudja személyesen venni a megjelölt postahivatalban is.


Panasz és észrevételek


Panasszal a következő helyekhez fordulhat:
Közép-magyarországi Regionális Államigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, 1052 Budapest, Városház utca 5-7

Gödöllő Város Polgármesteri Hivatalának Jegyzője, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
Pest Megyei Békéltető Testület, 2330 Dunaharaszti, Fő út 266.

 
Címünk: M3 Road Kft,  Tűz- és Munkavédelmi, Munkaruházati Szaküzlet, 
Adószám: 10946556-2-13
Cégjegyzék szám ill. váll.engedély száma: 13-09-068524
A cégbírósági végzés kiállítója: Pest-Megyei Cegbirosag. 1064 Budapest , Rózsa u. 79.
2100 Gödöllő, Grassalkovich Antal utca 5. 
Telefon: +36-20/3454-387 vagy +36-70/6025-869. 
Honlap: www.m3road.com
emailcím: info@m3road.hu

Figyelem! Az áruház termékeire vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, nem tekinthető hibátlan és visszavonhatatlan ajánlatnak.