Cerva

 CERVA "A biztonságosabb   munkáért"

Több, mint 20 éve a munkavédelmi termékek gyártói piacán!

ČERVA márka az   egyéni védőfelszerelések és munkavédelmi ruházat   kimagaslóan széles termékskáláját kínálja. A Cerva kínálatában    minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb          szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és    azonnal szállítható.

Elérhető Márkák: 

Első a biztonság!

Jólláthatósági ruháik még ködös időben is több száz méterről láthatóak, térdvédőket szakorvosok ajánlják pácienseiknek. Minden védőeszközük teljesíti az európai biztonsági követelményeket és CE jellel rendelkezik.

A feje tetejétől a lábujja hegyéig!

Munkavédelmi Cipők, nadrágok, kabátok, pólók, pulóverek, kesztyűk, sisakok, szemüvegek és egyéb kiegészítők. A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

Speciális munkaruhák a speciális környezethez.

Szakértőik felmérik a munkaterületeken a kockázatokat és a felmerülő igényeket. Hegesztő csizmáik talpa ellenáll akár a 300 ° C-os hőmérsékletnek, védőoverálljaik védelmet nyújtanak irritáló vegyszerekkel, vagy akár radioaktív részecskékkel szemben is.

A Cervánál a kényelem alapvető fontosságú.

A CERVA egyéni védőeszközök egyszerre biztonsági szakértők és designerek munkái. Ezáltal a munkaruháik nem csak jól néznek ki, hanem kényelmesek is, és nem akadályozzák a mozgást munkavégzés közben.

Kínálat: